Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z montazem nie ma problemu ale najpierw wez znajdz ladna skore do E28 :8) ja znam poki co jedna E28 ktora ma idealna czarna skore i narazie jezdzi caly czas u jednego wlasciciela moze niedlugo trafi do nas tylko narazie wlasciciel mimo 70 paru lat trzyma sie baaardzo dobrze...
moje modele
Opublikowano
też znam jedną E28 z piękną czarną skórą i charakterystyka właściciela podobna :)

u nas az dwie takie fajne E28 przyjezdzaja zawsze na wiosne i na jesien obie to 524td obie maja 1 wlascicieli jedna jest bordowa w czarnych skorach 200tys km 1984 druga to zielona w zielonej tapicerce (tylko jeden miesiac jezdzila bez pokrowcow czyli tapicerka jest jak nowa) 96tys km...

obie nie jezdzone zima i unikaja deszczu zielona jak raz wyjechala zima to pozniej wlascicel wymyl ja cala na recznej myjni calutkie podwozie wszystko wrocil do domu okrezna droge tam gdzie soli nie sypia wyczyscil jescze przed wjazdem do ogrzewanego garazu i byl baardzo zly ze musial wyjechac....

Naprawde oba te auto robia super wrazenie... :jawdrop:

moje modele
Opublikowano
Dlaczego nie ? Można założyc inne przednie siedzenia bedą pasowac chyba z większości modeli, gorzej z tyłem trzeba pomierzyc...

no wlasnie z tylem a sie pytal o komletna tapicerke a nie o same przednie...

a po za tym jescze boczki musza byc w odpowiednim kolorze itd itp dla mnie najlepszy jest orginal i tyle a nie jakies przerobki z innego modelu...

moje modele
Opublikowano
Problem polega na tym ze fotele na maksa bujają jakby byly zużyte jakies sprężyny czy coś. No i welur na siedzeniu kierowcy już jest podarty. Kupilem ja niedawno i chcial bym ja doprowadzic do bardzo dobrego stanu. Zastanawiam sie nad roznymi opcjami
Opublikowano

Kurcze to dużo wam palą wasze bryki... E24 635 w automacie na trasie przy spokojnej jezdzie 9L w miescie 12-15L .

pozdrawian

radosc

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano
E24 635 w automacie na trasie przy spokojnej jezdzie 9L w miescie 12-15L

Mianuję Cię honorowym członkiem Sekcji Geriatrycznej BMW Klub Polska. :mrgreen: :roll2: :D

Aktualny wynik 525eA - 7,9 l/100 km (80 % szosa 110-120 km/h, 20 % wolniejsze tempo, wioseczki, miasta, korki itp.).

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
No coz moze to kwestia regulacji? mam ja bardzo krotko i musze przyznac ze dawanie w tube na maksa mnie bawi i nie jezdze zbyt oszczednie moze to dlatego. No 7.9 to jest niezly wynik
Opublikowano
No 7.9 to jest niezly wynik

Nic za darmo :naughty:

Ceną jest skromna ścieżka dźwiękowa (czerwone pole przy 4700 obr/min) :D

No i o ile 528i można nazwać "Piorunem", do 525e z automatem pasuje ksywa "Kraina Łagodności". :mrgreen:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).