Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje wykaz wszystkich otworów konserwacyjnych do modelu e32 - najlepiej zdjecia i opis . szczegolnie zalezy mi na punktach konserwacyjnych tylnych nadkoli - ktoredy tam dotrzec , bo jest tam kilka warst poszycie i ciezko mi wybadac czy konserwacjia idzie tam gdzie chce

z góry wielkie dzieki

Opublikowano

oczywiście ze doszedłem :mrgreen:

tylne nadkola - poszycie zewnetrzne konserwuje sie z bagaznika - wsadza sie przewowd do konserwacji po zewnetrznej stronie nadkola ( zewnetrzna scianka bagaznika - trzeba wyjac wszystkie wykladziny i boczki - po kazdej stronie bagaznika jest blach glodziowa , a za nia cała masa blach - trzeba kilka razy sprobowac i posłuchac gdzie przewod wchodzi ... od strony lewej strony - kierowcy - przewod wsadza sie przez taki owalny otwor w gornej czesci blachy grodziowej) .... wewnetrzne panele konserwujesz przez otwory za oparciem tylnych siedzen - na boku słupka ... progi - sciagasz tylne siedzenie , sciagasz nakladki na progi , podnoscisz dywanik i na wew powierzchni progu sa zaslepki ...

drzwi - na dole drzwi sa po 2 zaslepki do konserwacji ...