Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Raz jeszcze ja/Nikt mi nie pomogl jak pisalem dwa ostatnie posty dzieki bardzo ale tym razem moze ktos mi powie/Znalazlem juz sterownik centralki ale nie wiem jak sie do niego podpiac/Mam BMW E36 320i i kupilem alarm MAGICAR 540 i nie wiem jakimi przewodami z alarmu moge sie podpiac pod centralny. Niech sie ktos zlituje i mi powie jak to mam uczynic bo wole sam to zrobic.
Opublikowano
jest po stronie pasazera pod schowkiem nad glosnikiem/jest to czarna skrzyneczka ale jeszcze jej nie rozgryzlem/dzis bede to robil i moze uda mi sie zalozyc ten alarm samemu jezeli nikt nie chce POMÓC
Opublikowano

witaj.

ja jak bym cos wiedzial na ten temat napewno bym sie podzielil wiedza ale z elektryki jestem noga.mam do ciebie pytanie czy w e-36 318i centralka jest w tym samym miejscu?jesli muglbys mi zaproponowac jakis dobry i niedrogi alarm i sterowanie na pilota todzieki z gury.

Opublikowano
lekster w 318 wydaje mi sie ze centralka jest w tym samym miejscu co w 320.tak mi sie wydaje bo juz sporo stron przelecialem w poszukiwaniu czegos o zalozeniu alarmu w bmw i stad kojarzy mi sie ze centralka jest w tym samym miejscu. Co do alarmu to jest tego od groma. Ja polecilbym na ta chwile np. MAGICAR 540. Na Allegro jest opis jakie funkcje i wydaje mi sie ze jest dobry. Kupilem go ale jeszcze nie mialem okazji go sprawdzic bo nie wiem jak go zalozyc. Jezeli tylko go zaloze to porobie zdjecia i jak ktos bedzie potrzebowal to bede sluzyl pomoca. Dzis zabieram sie za niego i bede walczyl. Najwyzej samochod za 12 tys sie spali i bedzie trzeba na MZK-ę chodzic. Oby nie.
Opublikowano
No dzieki ale jednak juz zrezygnowalem z podlaczenia samemu/wczoraj poszlo mi pare na szczescie tylko bezpiecznikow/jutro jade do goscia od alarmow i bede sie przygladal jak to idzie to pozniej napisze aby reszta nie miala problemu/
Opublikowano
Pomocy!!! W moim E32(750) kluczyk przestał otwierać drzwi!! Czy Ktoś wie gdzie jest w nich centralka zamka???? :?: Bo podpiąć się dam radę,tylko gdzie Ona jest??????????