Skocz do zawartości

Kolory tapicerki oraz kolory desek rozdzielczych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Interesuja mnie kolory tapicerek najlepiej z jakimis zdjeciami i nazwa najlepiej orginalna oraz kolory desek rozdzielczych i ich zestawien tak jak widzialem czarny i kremowy. prosze o info w jakich kolorach wystepowaly i oryginalne nazwy najlepiej. ewetuanie jakies zodlodo takich danych.

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano
juz przegladalem wczesniej te prospekty alenie moge tam ngdzie znalezc gamy dostepych kolorow ale dzieki za info. jesliktos cos ma to prosze o wiecej

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano (edytowane)

Miałem w swoich rękach folder BMW E28 (Bartkowy) m.in. z kombinacjami kolorystycznymi wnętrza.

Ze szczegółowego rozcyfrowania nr VIN wiem, że mam tapicerkę w kolorze "Piniengrun".

Edytowane przez 130rapid

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

A gdzie udalo Ci sie az tak szczegulowo zbadac??

Kolor wnetrza w E24 jest u mnie tamatem numer 1 ostatnich tygodni, na zewnatrz delphin metallic od nowosci, w srodku orginalnie byl zielony welur, za wzgledu na marny stan wymieniony na niebieski welur wraz z dywanem i wykonczeniami plastikowymi deski rozdzielczej, drzwi, tunelu, tylnych klap itd... Teraz chcialem obszyc wszystko nowa skorka, ale oczywiscie nie na zielono do niebieskich wykonczen, wiec nasuwa sie kolor niebieski, ostatecznie czarny ale....

mam katalogi z dwoch rocznikow oraz widzialem juz naprawde sporo BMW z lat 70tych i 80tych ale niestety delphina z niebieskim wnetrzem nigdy.

Gdybym sie dowiedzial , ze takie zestawienie istnialo w BMW, bylo by mi latwiej podjac decyzje.

E24 628CSi 12/1982 Delphin-Metallic - wegetacja... :(

E28 524td 06/1985 Karminrot ze szpera :) i silnik nowka!!!

Nowe amortyzatory BILSTEIN B6, CZESCI UZYWANE

Kontakt: 0049-176-4889-3646, 0695039390, GG 244669 lub PW

Opublikowano
A nie wydaje Ci się, że klient BMW kupując auto za taką masę pieniędzy nie mógł sobie dowolnie dobierać z dostępnej palety (a nawet spoza niej)??
Opublikowano

Zbyszek (scszm) ma chyba racje. Widziałem kilka szóstek które były zamówione w wersji specjalnej. Na życzenie klienta (nie tylko bogatego ale i pewnie znanego) oferowano tapicerkę w różnych kolorach z poza gamy BMW. Wydaje mi się również że można było dowolnie komponować kolory z palety.

RekinE28 tu masz kolory E24 razem z próbkami w postaci fotek rożnych kolorów. http://www.e-24.ru/eng/theory/colors/ Może ci to trochę pomoże.

Pozdrawiam

Radek

BMW 2800 csa 70 Nachtblau

BMW 628CSi 85 Karminrot

BMW 635CSiA 89 Shadowline Highline Motorsport

[ Currently: Motorsport na tapecie ]

[ WSZYSTKIE CZĘŚĆI DO E24 = tel 510635633 ]

Opublikowano
A gdzie udalo Ci sie az tak szczegulowo zbadac??

A w tymże wątku:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32286&postdays=0&postorder=asc&start=0

Aktualnie rozkodowyanie odbywa się w tym wątku:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=32825&start=30

Ciekawe rzeczy powychodziły - choćby data urodzin :D

Szampan się chłodzi na 3 października :mrgreen: :mrgreen:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).