Skocz do zawartości

POMOCY !!!mocne uderzenia w zawieszeniu tylnim E-36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zawieszenie mam M SPORT jak szybcjiej jechałem na prostej i wiechałem na studzienke mialem tez dzwiek taki jak przy skrecie .mechanik powiedzial ze wszystko jest ok to tylko wina amortyzatora ale czy to moze byc przyczyna jednego z nich ?Augustów to wiocha kazdy mechanik chce jak najwiecej zebrac kasy na takie czesci .jestem juz w kropce co moze byc .najgorsze to ze jak wymienie amorki to pojawi sie cos innego .
Opublikowano
Gdybyś był z Warszawy to bym ci za darmo obejrzał bo mechanikiem jestem. Z tego co opisujesz to jest duże prawdopodobieństwo że to amortyzator.
BMW forever!!!
Opublikowano
wiec nic mi nie pozostało jak wymiana amorków tylnich wiec na jakis czas musze przestać z driftem na rądach chyba ze w prawa strone hihih pozdrawiam wszystkich z augustowa i zapraszam w moje strony :dance:
Opublikowano
witam ponownie co do tematu o stukaniu pod samochodem wlasnie doszedlem co to bylo -tłumik-taka blacha sprawa a robi tyle halasu pod spodem fakt rowniez mam wybity amortyzator lery tylni ale kto wiedzial ze to moze byc to tylko jak mocniej pokopalem w koncowy wydech to ten dzwiek dopiero zostal uslyszany wiec trzeba becdzie kupic gumy do mocowania ror pozdro dla wszystkich
Opublikowano
a widzicie byle tlumik a ile strachu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak powaznie to podobne objawy sa tez jak walna gumy podpory wału mam kolesia co tak jezdzi juz z 2 miechy ale nawet lusterka od tego lomotu sie odkrecaja :duh:
Opublikowano
a gdzie te gumy znajduja sie dokladnie tyle co widzialem i mechanicy sprawdzali to co chodzi o naped jest sprawny bez luzow ale bym chcial wiedziec gdzie o ne sa masz moze fotke gdzie to wystepuje i w ktorym miejscu???
Opublikowano
jak wleziesz pod auto to spójrz na tylny most masz z przodu mechanizmu taka jakby oslonę i pod tym jest dosc duza guma to głównie ona sie pierwsza sypie.mozesz sobie to równiez poogladac na REALOLEM.pozdro
Opublikowano
sama wymiana to koło stówki ale ile same gumy i moze też łożysko to nie wiem,zobacz na katalogu intercarsu jest w PRZYDATNE LINKI to mniej wiecej sie zorientujesz.pozdro