Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę forumowiczów o pomoc w doborze felg a dokładnie to model z performance zp.06

Mam zamiar kupić ten model felg do auta. BMW E93 MPakiet silnik 2.0 D parametry felg to przód 8,5 cala tył 9,5 cała et.35 wszystkie felgi.są to felgi 19.prosze o opinie czy wejdą te felgi bez przeróbek typu rolowanie nadkoli z tyłu,sprawdzałem na wizualizacji et.felg i przód będzie parę mam wystawał więcej niż w moich 18 a tył około 1,5 cm ,proszę o pomoc jak to będzie w żeczywistości z góry dziekuje

Opublikowano
Witam proszę forumowiczów o pomoc w doborze felg a dokładnie to model z performance zp.06

Mam zamiar kupić ten model felg do auta. BMW E93 MPakiet silnik 2.0 D parametry felg to przód 8,5 cala tył 9,5 cała et.35 wszystkie felgi.są to felgi 19.prosze o opinie czy wejdą te felgi bez przeróbek typu rolowanie nadkoli z tyłu,sprawdzałem na wizualizacji et.felg i przód będzie parę mam wystawał więcej niż w moich 18 a tył około 1,5 cm ,proszę o pomoc jak to będzie w żeczywistości z góry dziekuje

Opublikowano
Ostatnia prośba bo mam dylemat mam do wzięcia te felgi zperformance zp.06 i też mam 313 performance czarne z polerowanym rantem widziałem je i są jak nowe praktycznie .zp.06 były już odświeżane nie duża różnica cenowa między nimi,które są jakościowo lepsze? Bo te i tamte mi się podobają chodzi o jakość
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

313 chyba bardziej pasują do budy.

225 i 255 mają naciągi zbyt duże i średnio to wygląda, dlatego rozmiar opon z csl robi robotę.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
będzie ok, ale to i tak straszny naleśnik wyjdzie, praktycznie zero amortyzacji.
Opublikowano

Nie lepsze będą 225/40/19 i 255/35/19?

I zp6 do nich? :wink:

Zp6 to piękne felgi. Nie wiem jak na e93, ale na E92 i E90 wyglądają zacnie :wink:

Opublikowano
Te i te są spoko tylko rozmawiałem dziś z facetem i zp6 producent już wycofuje więc pacząc jakie mamy drogi u nas wrazie wu jak pęknie to będzie problem z dokupieniem,tak myślę
Opublikowano

Witam Panowie .

Felga 19 znana 313. BMW e93

Felga przód 8 cali et.37 tył 9cali et.39

Planuję opony 225/35 i 255/30 bendą ok?

Opony mam 4 typy proszę o podpowiedź w jakie celować

Bridgestone potenza s001

Pirelli P zero

Dunlop Sport Maxx Rt 2

Michelin pilot sport 4s

Proszę o podpowiedź czy rozmiar ok i czy coś z tych opon będzie ok