Skocz do zawartości

wahacze przednie bmw e46 320i 170km, skąd rozstrzal cenowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Coraz bliżej jestem wymiany przednich wahaczy. Szukam na allegro i na innych stronach aby zorientować się jakie koszta mnie czekają. Skąd ceny z "hurtowni" gdzie za jeden chcą po 600zł+, a na allegro ok 1000 za zestaw z drążkami itd. z rzekomo tej samej firmy? Szukając po forach znalazłem wiele dyskusji gdzie ludzie dyskutują na temat wahaczy np. ktoś kupił lemfordera za 500 jeździ i poleca a mi wyskakują do 700 za sztukę, albo sztuka meyle 360 allegro a 600 zł ze stron z częściami. Skąd taki rozstrzał między cenami, skoro ten sam producent i jak to się ma do rzeczywistości? "zaufany mechanik" za dwa wahacze już chce mi policzyć 1300 zł ale coś nie chce mi się wierzyć, że są to takie koszta.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czescidobmw.pl i kupuj meyle hd bez obaw.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pamiętam jak dziś. Też kupowałem wahacze z allegro myślę hd po 333 zł za szt bo trafiłem na promocję. Wahacze mam do dziś jedyne co wymieniłem w nich sworznie a mam je chyba juz 10 lat

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii