Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja właśnie kupiłem... 540iA z fabrycznym pakietem M Power :) Chciałem E38, ale ta piąteczka ma wszystko i w dodatku ten silniczek... miodzio :mrgreen:
Adi
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pochwal sie zdjeciami 540ia...

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
podziwiam i pochwalam twoja piekna betke.. :cool2: :cool2: :cool2: dobry wybor :cool2: :cool2:

Opublikowano
podziwiam i pochwalam twoja piekna betke.. :cool2: :cool2: :cool2: dobry wybor :cool2: :cool2:

A dziękuję. Mam nadzieję, że będzie dobry. Po kilkunastu oglądanych egzemplarzach stwierdziłem, że nie sposób kupić dobry samochód. A jednak znalazła się perełka z udokumentowanym przebiegiem, wszystkimi papierami, kpl. kluczyków i w bardzo dobrym stanie. Co prawda trochę rzeczy jest do zrobienia, ale wszystko się zużywa, a przed sprzedażą też bym nic już przy aucie nie robił :lol:

Pzdr. A.

Adi
Opublikowano

to normalne,kazdy nowy samochod ma nowego wlasciciela a kazdy nowy wlasciciel ma swoja wizje na swoj nowy samochod :D ...jeszcze nie mialem takiego auta w ktorym bym nic nie zmienil :D ..jesli moglbym cos doradzic to troszke obnizylbym zawieszenie ale nie za mocno. :cool2: .to oczywiscie moje zdanie..reszta jest bardzo gustownie zrobiona :cool2: :cool2:

juz nie wspomne o tym co drzemie pod maska...V8.. :cool2: :cool2:

pozdrawiam

Opublikowano
..jesli moglbym cos doradzic to troszke obnizylbym zawieszenie ale nie za mocno.

Jeszcze obniżyć?? No co Ty? Jechałem tym autem na oględziny do ASO BMW i na żadną lawetę nie dało się tym wjechać ;D Nawet firmowa laweta ASO miała problem z załadunkiem :D Nie wspominam już o tym, że muszę zjazdy do garaży przerabiać heh.

Adi
Opublikowano
tak mi sie wydawalo ,ze przod wysoko stoi.. :wink: