Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktoś ma u siebie zmieniarkę mp3? Szukam takiej którą można wstawić zamiast ori i będzie mieć usb ale wszystko co znajduję jest do e39.
Opublikowano

Mam na sell densiona 500s BT :8) Najnowszy soft... polski język... usbx2... streaming audio BT.... umożliwia również wykonywanie połączeń jesli dobrze pamietam ;) 350 polskich pesos, wysyłka free :P

Edit (18:39): dension juz poszedł.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano

Witam świątecznie :D

Kupiłem coś takiego https://allegro.pl/oferta/emulator-bt-usb-sd-aux-bmw-x1-x5-x6-e60-e90-z4-e81-8693395179?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Sprz%C4%99t+car+audio&gclid=CjwKCAiAluLvBRASEiwAAbX3GbRBkCwOHn7sv4r4RZGfr1cFeVKQq5WJPAxCLXEY7S1LWv5pa4wEDRoCzE8QAvD_BwE myślałem że pójdzie wszystko ok ale okazało się że wtyczka którą trzeba się podpiąć nie pasuje ( ale jakoś podłączyłem). Po zainstalowaniu wszystkiego zgodnie z instrukcją lipa. Po wejściu na CD otrzymuję komunikat że nie obsługuje takiego formatu. Teraz mam pytanie czy trzeba aktywować USB i AUX?

Pozdrawiam świątecznie