Skocz do zawartości

Czy ktoś przerabiał przód od E-36 na E-46 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam zamiar zmienic maske w mojej e-36 na maske od e-46 czy to prawda że pasuje na zamknięcia i tylko trzeba grilla przerobić odciąć przód z nerkami na równo z lampami i gotowe ???
Opublikowano
Po co chcesz przerabiać na 46, przerób na najnowszą 3 czyli zostaw wszystko w spokoju.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano
agro-tunning? prosze, nie rob tego :duh: :duh: :duh:
Opublikowano
Pomyliles fora chlopie :evil: :naughty: :nienie:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
taka przeróbka, to nic innego, jak robienie z auta gówna z domieszką cebuli... :mad2: :duh: :nienie:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano

:D

ja bym tego nie robil!!! :!: :!: :!:

e36 ma tez swoj urok!!

ogloszenie typu-"czy ktos zna dobrego blachaza? mam poloneza i potrzebuje zrobic z niego bmw.." :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :duh:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
Zmiszczysz samochod Lepiej zrobic konkretny liftink.wystarczy zalożyc konkretny tuning zderzakE36 ala E46 poszerzyc blotniki i masz konkretny oryginalny okaz ala E46.
Opublikowano

chętnie sprzedam zderzak do E36 robiony na wzór M3 E46... oczywiście niezawodny wyrób z laminatu!!! :twisted: :twisted: :twisted:

bardzo chętnie go sprzedam!!! a jak nie, to potnę - mam pewien pomysł... :idea:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
  • Autor
Widze że to jest zły pomysł. Pytam tak z ciekawości czy to jest takie proste jak mówią !!! Ale chyba pozostane przy orginalnej wersji tylko zmienie zderzaczek ładne alusy i wystarczy !!! Pozdrawiam
Opublikowano
quake chcesz ladne auto to kup porzadne,duze felgi, obniz delikatnie auto. a plastiksy i satexy zostaw w spokoju. szczegolnie jezeli chcesz zmieniac tylko przedni zderzak a reszta standard to juz kupa maksymalne wtedy bedzie...pamietaj ze wazna jest konsekwencja i spojnosc stylistyczna elementow...
Opublikowano

dokladnie tak! :!: :D :D

duze felgi np 18" lub 17" :!:

i lekko obnizone zawieszenie! :!:

jeszcze dalbym xenony :!:

i skore! :!:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
widziałem prześliczne, białe E36 2,0, sedan z przodem od E46. spasowanie błotników było tak przepięknie wykonane, że na sam widok zwiędły mi ziemniaki przechowywane w piwnicy, a na strychu padłu dwa gołębie... żenada, porażka & stara kupa z cebulą. :evil:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
Widzialem u kumpla taka przerobke, autko kupil od niemca i musze powiedziec ze jak nigdy mi sie to nie podobalo tak jego maska byla przesluiczna. Naprawde doskonala robota