Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę o informację na temat działania świateł. Mam bi-xenony skrętne. Włączam na auto przy ruchu kierownicą ruszają się światła. Krótkie są na zewnętrznej soczewce i jak włączam długie, to na tej samej soczewce zamyka się przesłona i świecą długie. Po co w takim razi jest wewnętrzna soczewka, na której świeci tylko ring? Nie mogę jej w żaden sposób aktywować. Tak ma być. czy to jakiś błąd w działaniu?? Doświetlanie zakrętów dodatkowo uruchamia soczewki dolne od przeciwmgielnych przy wrzucaniu kierunków?

Opublikowano
Jak pociągam wajche też świeci xenon. Żarówki są w tej oprawę zwykle. Jednak w żaden sposób nie może ich włączyć. W ogóle przy włączonych światła mijania i postojowka h świeca kierunkowskazy. Co z tym zrobić? Help
Opublikowano
Kolego, podjedź do kogoś, kto ma NCS, zakoduje Ci światła tak by na "mruganiu" paliła się H7 jak i po załączeniu świateł długich wraz z soczewką.
Im wolniej jadę, tym dłużej mnie widać...