Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz spróbować na gumowych odbojnikach ją poregulować i potraktować uszczelki gumowe silikonem lub czymś podobnym. Gdzieś na forum F30 polecali środek do uszczelek gumowych na trzeszczące drzwi.
Benzyna zamiast krwi...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Dzień dobry

Mam podobnie, Klapa bagażniki X4 podobnie jak u Ciebie trzeszczy na każdej nierówności już nie mówię o jeździe po bruku. Smarowałem uszczelki, regulowałem na gumowym odbojniku i nic, może troszkę ciszej, ale bagażnik bardzo ciężko się zamykał. Tak naprawdę to nie znalazłem miejsca skąd wydawane są te odgłosy. Jak to przeszliście, proszę o pomoc.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Mam ten sam problem! Poza trzeszczącymi plastikami (słyszałem że początek serii X4 to produkcja w chinach, możliwe że jakosć jest niższa i po latach to norma) przy słupkach B, właśnie klapa teżstrasznie trzeszczy... jeszcze nie używałem silikonu.. dam znać po użyciu ;)

Porównaj OC i uzyskaj lepszą cenę niż u agenta:

https://mubi.pl/id-WQVGMF

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

i co Panowie z tą klapą w x4 u mnie też trzeszczy na dziurach. Ja myślę że to blacha klapy bo jak zamknę bagażnik i dociska klapę przy błotnikacjh z tyłu to właśnie szłyszę takie szmery trzeszcenia.

Udało wam się top naprawić.

• 2 tygodnie później...