Skocz do zawartości

F16 z 2015 sDrive USA konwersja na ECE brak kodu VO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wooooow, ale argument , przecież to ja zwróciłem uwagę na kodowanie , ilu ludzi sami kodują potem takie problemy , zamiast imponować swoją znajomością esys

napisz instrukcję aby takich problemów nie popełniali , ja sobie zawsze poradzę .... mimo tylu znajomych na całym świecie rzadko korzystam z pomocy .

Po co mam pisać coś, co nie dość że zostało napisane to jest jeszcze dołączone do esys'a przy instalacji? Wystarczy czytać, a to że ktoś robi inaczej to tylko plus dla mnie, po innych warsztatach czy domoroslych koderach i Bóg wie kim jeszcze klienta należy po prostu liczyć razy dwa jeżeli chce mieć coś zrobione.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A kto używa samouczka do instalowania esys , nigdy nie używałem

dla mnie to tylko next next itp , często wymieniam esys zresztą rozgraniczam esys do kodowania FDL z launcherem ten mam na innym windows ,

tu tylko psdzdata zmieniam ,

a ESYS do programowania , edycji FA , kodowania do serii itp często zmieniam , bez żadnych dodatków typu launcher ,

w ustawieniach zmieniam tylko programowanie sekwencyjne z równoległego nic więcej