Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Co to zwykła?
Opublikowano

Witam wszystkich właśnie sciagnelem mapy Road Map Europe West 2020-1 po wypakowaniu 20-tu partycji podzielił mi na 5 folderów i 3 pliki NFM, PKG, SIG, jak całość skopiowałem na pena 32gb to w aucie nie chce ruszyć, podpowie ktoś co robię źle.

Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam wszystkich właśnie sciagnelem mapy Road Map Europe West 2020-1 po wypakowaniu 20-tu partycji podzielił mi na 5 folderów i 3 pliki NFM, PKG, SIG, jak całość skopiowałem na pena 32gb to w aucie nie chce ruszyć, podpowie ktoś co robię źle.

Pozdrawiam

Ma być pięć folderów i trzy pliki czyli ok. port USB w podłokietniku? Nawi masz NBT?

Opublikowano

U mnie też się wszystko ładnie rozpakowało, potem na usb i do auta. Włożyłem usb , wykryło nowe mapy i uruchomiłem aktualizację. Po pewnym czasie poprosiło o klucz. Wpisałem jakiś stary, dołączony do książki i poszło do końca. Nawigacja się ururuchomiła, nowa wersja jest , wpisałem parę adresów, jest ok, działa.

Ale..., na drugi dzień poprosiło kolejny raz o klucz i ten , którego użyłem już nie zadziałał.

Liczyłem się z zakupem nowego klucza, ale ,piszę o tym bo myślałem, że jeżeli zadziała na początku procesu i zakończy się sukcesem to już będzie ok. Tak to działa ?

Opublikowano

Koledzy,

1 raz taki problem... zawsze kupuje mapy na connectedDrive sklep... 1 raz taka sytuacja... sciagnalem sobie WEST 2020-1,

wszystko super... pendrive ten co zawsze 32 GB FAT32... nagralo...

ale w aucie zawsze sobie w tle wgrywał... a teraz cos nie tak... jest napis Aktualizacja nawigacji i pokazane to pokrętło okrągłe z wyborem alfabetycznym... dam wsteczny (kamera) i błąd: "aktualizacja danych nawigacji zostałą przerwana"

To samo jak radio czy cokolwiem nacisne...

o co tu chodzi ?? tak nie było...

i nie moge wgrac mapy... pomóżcie....

Opublikowano
Cześć. Dawno mnie tu nie było i mam pytanie czy macie może BMW Road Map EUROPE EAST i WEST Next 2020-1 WESTA ale nie na torent tylko np z linka z NASa lub innego medium. Jeszcze jedno pytanko bo mam niby 2020 nav na pen ale nie wiem czemu nie widzi go z jednym katalogiem i jednym plikiem - katalog pkgdb i plik config.nfm - pomocy :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
mam teraz mapę NBT-N16094A czy może ktoś podać link do 2020 pasującej i działającej ? jeśli west nie daje się rozpakować to poproszę o east
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz w pierwszym poście tego tematu.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, dawno mnie nie było i wyszedłem z wprawy. Proszę o pomoc w wybraniu odpowiedniej mapy do ściągnięcia, mam:

version: ECE BMW 1.2.4 Road Map Europe PREMIUM 2008-2

i chciałbym wgrać którąś 2020-01 i jeszcze jedno - czy ktośmoże mi pomóc wygenerować kod FSC?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potrzebujesz mapy PREMIUM 2020-1, obojętnie czy EAST czy WEST. Zależy ktöre kraje chcesz mieć. Problem jest w tym, że nigdy nie aktualizowałeś mapy, więc pewnie bez aktualizacji softu navi CIC nie będziesz mógł zrobić tego przez USB w schowku.

Masz dwie opcje. Pierwsza to ściągnąć wersje PREMIUM na 3xDVD i nagrać to na płyty i aktualizować

Druga opcja to pojechać gdzieś na aktualizacje do kogoś kto ma ICOM i wtedy ściągnąć wersje PREMIUM 1xUSB.

Aktualizacja przez schowek.

Wygenerowanie kodu zrobisz sam. Generator jest u mnie na chomiku Jack1979.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ściągnij i sprawdż. Trzymam kciuki żeby ruszyła. Jak wsadzisz pendriva to powinna zapytać o FSC.
Opublikowano

witam wszystkich

pytanie moje jesst takie obecnie posiadam

auto f30 2015 rok usa

Road map nort america.next 2015-2

nbt _l14472a

musze cos jeszcze robic dodatkowo.czy tylko trzymać sie zaleceń z posta 1 bedzie to chodziło ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wgrasz ot tak sobie map europejskich do auta z usa. Trza to wszystko przekodować. Chyba że masz już przerobione to na europe.
Opublikowano
Witam, może ktoś miał podobny problem. Chciałem zaktualizować mapę. Wkładam pandriva donportu w podłokietniku wykrywa, następnie pyta czy zaktualizować i pojawia się informacja żebym wsadził pendriva do portu 1. Ale ja takiego portu nie posiadam bo mam wersje liftowa. I w schowku nic tam nie ma... jakieś sugestie co do tego problemu ?
Opublikowano

Cześć. Aktualizowalem mapy w X3 2013 do 2019-1 z pena. Aktualizacja zakupiona wraz z kodem "wiecznym"

FSC od oemcarmultimedia. Chciałbym wgrać 2020-1, lecz po włożeniu pena w podłokietnik nic się nie dzieje. Wersja Road Map Europe Next Quest West 2020-1. Obecnie jest Road Map Europe Next 2019-1. Coś się nie zgadza? Proszę o pomoc

Opublikowano

1. Quest - chyba nie ma czegoś takiego

2. mapa powinna być w wersji rozpakowanej na pendrivie sformatowanym najlepiej do fat32