Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ktoś może polecić pokrowiec, mate, koszulke? Szkoda mi fotela ma minimalne ślady użytkowania i chciałbym żeby tak zostało.
330d,yzfr6,yz250, INPA-Darmo sprawdzę/pomogę
Opublikowano
nie wiem czy wogole istnieje cos takiego :wink: ale w seri 7 wygladalo by to komicznie rownie dobrze mozna nakleic znaczek M na tylna klape :wink: jesli masz przytyrany fotel mozesz zawsze kupic na alledrogo sa tanie i oczywiscie odpowiednia impregnacja pozwoli troche zabezpieczyc

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Napisałem przecież że fotel jest w bardzo dobrym stanie. Brat sprowadził S63AMG ze stanow i na fotelu kierowcy jest pokrowiec skórzany, który wygląda niemal identycznie jak cała reszta więc nie wygląda to komicznie. Pod pokrowcem fotel kierowcy jak Nowy dlatego zastanawiam sie Czy u nas mozna dostać takie pokrowce?
Opublikowano
przy odpowiedniej eksploatacji skory zabezpieczaniu nie bedzie sie niszczyc unikac spodni z suwakami na tylku i bedzie git :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
odgrzewam kotleta. Macie jakieś ochronne pokrowce, które pasują do e65, e60 pewnie też. Kupiłem jakieś z Allegro za 60zł i są za małe...