Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam ściągniętą iste,

komputer 128GB ssd + 1TB. Ista ściągnięta jest na dysku D bo nie weszła na C. Komputer jest nowy.

Trzeba to uruchomić, ja niestety kiepsko z komputerami. Ledwo idrive ogarniam ;)

Potrzebuje tylko tej isty do diagnostyki

edit

+ ewentualnie jakiś esys albo coś innego do serii F na kabel enet (tego nie mam ściągniętego)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
edit: zapomniałem dodać że nie za darmo - bo nikt się nie odzywa..
Opublikowano
Mozesz mi wyslac laptopa, postawie ci inpe w 2 wersjach, ncs plus spdaten, winkfp, iste 3.55 lub 4.14, bmwcodingtool, do tego poradniki i filmiki jak uzywac.
sprzedam iCom Next Ori
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ista 4.14 z danymi programowania plus ista p to juz ok 300 gb , ale to pod icom bardziej

jesli wystarczy Ci inpa i ista d 3.55 (ogarnia auta do 2016) to 25..30 gb. mozna zdalnie tylko bys sobie posciagal wszystko.

sprzedam iCom Next Ori
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie tydzień temu zainstalowałem iste d miałem podłączona pod auto i działało dzisiaj odpalam iste i startuje od początku ,wklejam licencje pyta o ISIS wklejam 1 ale pole dalej jest nie aktywne nic nie można dalej zrobić.Dodam ze wymieniałem baterie w laptopie czy by to miało wpływ ma to Co teraz z tym fantem zrobić?
  • 2 lata później...