Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponownie z kolejną wykrytą usterką, a mianowicie mam problem z navi w e61. Navi duża professional, mam płyty z mapami lecz nie pokazuje map. Współrzędne GPS są gdzieś wogole w stanach zjednoczonych, i nie chce wyliczać trasy wogole. Czy ktoś miał może taki problem i wie w jaki sposób to rozwiązać? Dodam że w bagażniku jest modul i przewody są podłączone, przy antenie raczej też, bo zaglądałem przez osłonę głośnika. Proszę o jakąś poradę.
Opublikowano
Wiem , czytałem że lepiej to nie ruszać. Pomyślałem że kupię antenę zewnętrzną, tylko gdzie ja podpiąć.?
Opublikowano
Będę miał dodatkową zewnętrzną, gdzie ja podłączyć , czy pod navi z przodu ,czy pod ten modul w bagażniku?
Opublikowano
To mówisz kolego że do tego modułu idzie od anteny ,a od modułu do navi ? Mam takie coś jak tcu w bagażniku ,ale to chyba inaczej się nazywa bo mam w standardzie telefon i nie da rady połączyć bluetooth z innym telefonem.
Opublikowano

Witam, a więc podłączyłem zewnętrzną antenę gps pod modul w bagażniku i jest bez zmian . Czy nie trzeba podłączyć tej anteny pod nawigację z przodu ?

Widzę że nikt nie pomoże, lub nie wie . Więc sprawdziłem i podłączyłem pod napęd nawigacji z przodu antenę zewnętrzną i zadziałało. Temat zamykam , dzięki za pomocne info.