Skocz do zawartości

Delikatnie położone koło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem w USA f32 auto mialo uszkodzenia z przodu w prawy róg, auto przyjechało okazało się że jest delikatnie pchniete gora do środka auta, blacharz ktory ogarnia mi wszystko mowi ze Mcpherson i zwrotnica wporzadku

Gdzie szukać czy jest szansa że tylko wahacz gdzies jest przygiety? Lub co innego mogloby byc na pierwszy rzut oka nic nie widać

Pytanie z czystej ciekawości bo jak auto sie zrobi pojedzie na stację

Pierwszy lepszy mechanik mi rzucił tekst zeby wymienić kompletne zawieszenie prawe z mcpharsonem zwrotnica itd ponieważ będzie się sypalo lozysko ma to wgl sens?

Opublikowano
Tak. Ma to sens. Jezeli buda jest prosta to na geometrii wyjdzie Ci gdzie jest problem.
Opublikowano
  • Autor
Tak. Ma to sens. Jezeli buda jest prosta to na geometrii wyjdzie Ci gdzie jest problem.

Czyli wstrzymać się i jechac na geometrię czy atakować odrazu calego Mcpherson ze zwrotnica itd?

Opublikowano
Jezeli wizualnie jest wszystko ok to wstrzymalbym sie i zobaczyl co wyjdzie na geometrii.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Równie dobrze mógł się kielich ruszyć w nowszych bmw są delikatne ale najczęściej krzywa jest zwrotnica, amortyzator, wahacz w tej kolejności.