Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze jest kilka watkow apropo nawigacji ale mi chodzi tylko o mape Polski i to spolszczoną pod wzgledem dzwieku. Moze ktos mi podac dokladna naze w/w mapy o ile taka istnieje? Oczywiscie chodzi mi o taka mape zeby śmigala w fabrycznym kompie w moim wózku:>

ps. w poprzednich watkach jest kilka linkow ale niestety juz wszytkie nieaktualne.

Z gory dziekuje i pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie znajdziesz czegos takiego (przynajmniej obecnie)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Nie ma czegoś takiego. Język lektora nie jest związany z mapą tylko z systemem w samochodzie, a polskiego systemu BMW nie wypuściło.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie ma czegoś takiego. Język lektora nie jest związany z mapą tylko z systemem w samochodzie, a polskiego systemu BMW nie wypuściło.

Język może być związany z mapą, tak jest w przypadku mapy PL,CZ 2005/2006 do systemów DX montowanych w VW/AUDI. Niedawno zakupiłem NAVI wraz z taką mapą. Polski lektor jest nagrany na płycie z mapą ale działa dopiero po zmianie języka w nawigacja z niemieckiego na angielski.

Wczoraj dostałem nową mapę do BMW ale nie miałem jeszcze okazji jej spraedzic, choć watpie w to zeby był na niej lektor PL. W każdym razie jst możliwe wypuszczenia mapy z polską nakładka.

Opublikowano
Tak jest w Audi i niektórych innych markach, ale nie w BMW - nie pisz co jest w Audi, bo nie o to było pytanie. Nową mapę PL mam od 4 mieisęcy ... nie ma lektora PL (bo nie może być).

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)