Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnij sobie tą firmę => https://instagram.com/bmw_lighting_factory?igshid=17pnl189qr7u9 Już mi chodzi po łbie, żeby wpakować laser zamiast ledów. Mam drugi samochód z LEDami i nie ma co ukrywać, ledy w BMW to jednak porażka. Może wyglądają fajnie ale spodziewałem się znacznie więcej.

Dzisiaj wpadło czyszczenie skórki :lol:

be988f0b80105.jpg

Opublikowano

Opisz Piotrek jak wyglądał temat z kamerą bo jestem bardzo ciekaw. Rozumiem że ktoś montował ją ? Jak to było ? Zostawiłeś mu graty a on się tym zajął ? Jaka wiązkę użyłeś w zestawie ;) i czy będzie tajemnica jak zdradzisz ile kosztował taki montaż kamery ?

Ps. Odezwij się też ze starą wiązka :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Problem parującego reflektora rozwiązany. Skończyło się na zakupie 2 nowych reflektorów, stety-niestety nie czarnych a zwykłych, ale mi się podoba nawet bardziej, bo i tak nie mam czarnego grilla :D

Wymieniony kompletny rozrząd (OEM BWM), wymieniony olej w skrzyni, zrobiona odma, zrobiony przegląd, oleje, filtry - można lecieć do Chorwacji :mrgreen:

Przy okazji wrzucam fotki znaczka "Hella" na szkłach, o który chodziło mi w temacie Lestera :wink:

Następne mody jakie wpadną to:

- deska w skórze + head up + id6

- felgi 19" + hamulce z M3/4

Kilka fotek:

71a10be7b4791.jpg

23241b85fc133.jpg

77814ad8f3ee2.jpg

24c485c57381c.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
:shock: niezłe mody i plany, widzę że szykuje się najbardziej doinwestowana f30 na forum :)