Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki może wy mi troszke pomozecie. Nie znalazlem na forum nic co by mnie zainteresowało. A chce troszke mocy dodać do swojej Perły, zmiana auta na mocniejszy niestety nie wchodzi w gre(sprawy osobiste). Zastanawiam sie ile z tego silnika wydusze tak zeby sie nie przekrecił. Myslalem o chipie ale zastanawialem sie czy cos wiecej mozna zrobic tak zeby wyciagnac z niego nie tyle co duzo koni tylko momentu zeby fajnie sie zbierał.

Co myslicie o DOWNPIPIE? da to cos?

Tak sie sklada ze mam teraz turbo do roboty i tez myslalem czy moze wrzucic wieksze tylko jakie podejdzie? :D

Chcialbym to 200km i ponad 400 niuta z niej wydusić. da sie to zrobic? :D

Opublikowano
Chcialbym to 200km i ponad 400 niuta z niej wydusić. da sie to zrobic? :D

Da się. Najprościej będzie wymienić silnik na 3.0 D

:D

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

Opublikowano
Tyle to sie domyslilem, ale nie chce 8-10 tys w to pakowac. Napewno z tym silnikiem idzie cos zrobic i czekam na propozycje, moze ktos juz sie z tym bawil.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rób najpierw zwykły program. Będzie dużo lepiej. Jak chcesz się grubiej bawić, to przygotuj większą kasę, ale wtedy rodzi się pytanie, czy nie lepiej dołożyć i kupić 3,0 d lub 2,0 d, ale po lifcie.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

3ec4d56a7f10.jpg

pytania jakieś?

Była w samej serii jak widać trochę mocniejsza, przed zabiegiem chodziła bardzo dobrze, a po to już inny samochód.Negatywnych skutków narazie nie widać, a było to robione 05.2017.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gwarantuje, że poczujesz. Sam kiedyś miałem takie X3, które jako nowe kupione u Sikory w Bielsku, miało od razu zamontowany chip Ac Schnitzer (ten dealer był wtedy ich przedstawicielem).Duża różnica względem serii, 100 tyś km pokonane bezawaryjnie. Teraz mój kolega ją posiada i też wszystko ok.

Seria nie miała podejścia.

Teraz mam w X3 F25 FL zamontowany M Performance Power Kit. Odczucia dużo lepsze niż w serii, wszystko ok.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Dzieki za odpowiedz. To niebawem napisze co z mojego dalo sie wydusic. :D

Polecacie jakis zaklad w Trojmiescie ktory to zrobi dobrze?