Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie Panowie,

Jak w tytule, obie części zarówno w klapie jak i w błotniku nie świecą LED-y, żarówki świecą prawidłowo, jaka może być przyczyna ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie będą to tak zwane zimne luty?
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Faktycznie lutowanie sterowników led pomogło ale po tym brak światła stop-u po prawej. Panowie który to bezpiecznik, nie wiem też jak dostać się do bezpieczników w schowku pasażera, proszę o pomoc

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Faktycznie lutowanie sterowników led pomogło ale po tym brak światła stop-u po prawej. Panowie który to bezpiecznik, nie wiem też jak dostać się do bezpieczników w schowku pasażera, proszę o pomoc

W schowku są dwie zaślepki,ściągasz tą prawą bliżej drzwi i tam są bezpieczniki.Co do świateł też mi nie świeciła prawa lampa na klapie.Zdjąłem lampę wyciągłem płytkę sterującą z lampy i faktycznie puściły luty.Dałem do lutowania i wszystko działa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

U mnie też nie działa sterownik, czy po zamontowaniu powyższego sterownika nie wywala jakichś błędów, coś trzeba kasować? Czy zakładasz i po problemie. Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

U mnie też nie działa sterownik, czy po zamontowaniu powyższego sterownika nie wywala jakichś błędów, coś trzeba kasować? Czy zakładasz i po problemie. Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam

Spróbuj dać komuś do lutowania.Groszowe sprawy a pomaga

Opublikowano

Tak oddaj.Płytke wyciaga sie bez problemu 5 minut roboty i bedzie chodzic.Ja robilem to 3 miesiace temu i dziala do dzis