Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! ma ktos moze opis kabli w pelnym komputerze(18 przyciskow) w bmw e36. tzn. jaki kolor kabla przy obc za co odpowiada np: biało/fioletowy jest od sredniego spalania itp.

jak ktos wie to prosze o odpowiedz

Opublikowano
dzieki wielkie za ten link ale juz go sprawdzalem i tam jest napisane ze kable biało-szary jest od czujnika predkosci, a ja u siebie podlaczylem tak jak tam jest i komputer nie pokazuje mi sredniej predkosci.
Opublikowano
moze ktos wie ktory pin i w ktorej wtyczce jest od sredniego spalania i sredniej predkosci, podlaczylem u siebie wedlug schematu z allegro i nie pokazuje mi tych parametrow na komputerze(18 przyciskow). Komputer mam dobry bo pokazuje mi na ile kilmetrow pozostalo mi paliwa w baku, a sredniegeo spalania mi nie pokazuje. Mam e36 320i z 95r
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj Maciek,

mam ten sam problem u siebie, nie pokazuje mi predkosci ani spalania, natomist ilosc paliwa w baku i zasieg pokazuje, nie wiem jak to podlaczyc, uzywalem powyzszego schematu. OBC mam z 97 roku, prosze o pomoc

obecnie: E46 330i

wcześniej: E36 318i, E36 320i Coupe