Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, tydzień temu odebrałem samochód od znajomego który wymieniał mi przednie wahacze oraz tylne łożysko. Żeby zrobić łożysko twierdzi że musiał spuścić powietrze z poduszki żeby wyciągnąc wahacz. Od odebrania borykam się takim Że mniej więcej minutę bo odpaleniu silnika Zapala się kontrolka od pneumatycznego zawieszenia i samochód po tygodniu jest co najmniej 1 cm niżej niż było wcześniej. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć co mogę sprawdzić ponieważ żaden naprawdę żaden Mechanik nie ma czasu się tym zająć przez najbliższy tydzień. Dziś po pracy będę miał trochę czasu i chciałbym sprawdzić czy może kompresor nie siadl tylko chciałbym posłuchać opinii ludzi z bogatszych doświadczeniem .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaka kontrolka od nivo się włącza?

Jak kolega spuścił powietrze z poduszki? Zdjął wąż z poduchy? Może go później źle zapiął i przez to schodzi powietrze.

pzdr

yaz