Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie proszę o opinię. Sprzedałem swoje N 52 530 i. Szukam auta w holandii bo tutaj głównie mieszkam. Ceny i przebiegi tutaj to juz jakis koszmar. Mam dwa auta na oku całkiem skrajne. 325D touring, oraz piękne coupe 330 i, roczniki 2009, chyba wiecie o jakich silnikach mówię. Problem w tym że mają przebiegi 240 tys. Co będzie bepieczniejszą opcją pod względem eksploatacji tych silników, mój przebieg głównie autostrada. Nie chodzi mi o spalanie i koszty paliwa bo to dla mnie bez znaczenia. Chodzi mi o koszty serwisowania tych silnków i czego się spodziewać po takim przebiegu. Ogólne problemy znam bo nie jestem nowy jesli chodzi BMW, mój stary n52 to prawie zero problemów.Może wypowiedzą sie ci którzy mają doświadczenie z tymi silnikami po takim przebiegu. Zamierzam autem zrobic jeszce ok 50-60 tys.