Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi sie podoba szeroki grill dobry silnik ladny kolor i widac ze dobrze utrzymana :cool2:

cena to hmm zalezy kto jaka gotowka dysponuje... ale jesli jest ladan to warto zaplacic i sie nie uganiac pozniej za innymi tracac najczesciej czas...

moje modele
Opublikowano
Jeżeli nic nie utargujesz z tych 2950eur, w co zresztą wątpie. To zakup będzie średnio opłacalny, bo autko będzie kosztować Cię w granicach 15tys.zł, albo i więcej. Pewnie z czasem założysz LPG na sekwencji i inwestycja podskoczy do prawie 20tys.zł. Za taką kase spokojnie znajdziesz coś ciekawszego. Chyba, że zbijesz tą cene o kilkaset euro.
Opublikowano
no za 2950 to nie bardzo mi pasi podobno to auto ma drobne rysy lakieru. Znawca pojedzie obejrzec auto i bedzie zbijal ile wlezie, optymalnie by bylo 2000euro za to dac, o ile oczywiscie przebieg jest udokumentowany, bo jak nie to nie ma co sie zastanawiac.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ładna z ASC. Powiem tak, że jak zbijesz, to bierz. Lepiej kupić droższą w super stanie, niż paść, potem wiecznie dokładać i narzekać.

Ponadto lepsze rysy na oryginalnym lakierze, niż super lakier położony na kilogramach szpachli.

Mi się podoba :)

Kai
Opublikowano
A nie przeraza nikogo z was fakt ,ze jest ona od 3-ego wlasciciela (nie ma tego napisane w ogloszeniui,ale znajomy - niemiec gadal z tym kolesiem i sei dowiedzial,ze 3 hand, ze on sam jest dziadkiem i ze ma rysy na lakierze)? Moj przyszly tesc twierdzi,ze jak miala w ciagu 12 lat 3 wlascicieli,to moze byc cos z nia walniete :/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Niemcy lubią zmieniać auta (bo ich na to stać).

2. Nie każdym autem z Niemiec jeździ tylko starszy pan/pani i to tylko po bułki w niedzielę :)

Kai
Opublikowano
Dzieki za wszystkie wypowiedzi, teraz tylko kwestia tej ksiazki serwisowej (dzisiaj wieczorem powinienem wiedziec) no i kwestia ceny, cala nadzieja w moim znajomym,zeby odpowiednio niemiaszka ukrecil i do 1,500euro zbil cene ;)
Opublikowano

Daj znać ile utargowałeś :)

Jakbyś przyjechał do mnie i zaproponował 1500 za coś za co chcę 2950 to... i dlatego mam przed domem 7 samochodów. :)

Brzydszych kolorów we wnętrzu dobrać nie mogli, reszta ładna

Opublikowano
Daj znać ile utargowałeś :)

Jakbyś przyjechał do mnie i zaproponował 1500 za coś za co chcę 2950 to... i dlatego mam przed domem 7 samochodów. :)

Brzydszych kolorów we wnętrzu dobrać nie mogli, reszta ładna

No coz, kolor tez wolalbym taki bezowy (cieply) , no ale niesetty, moze kolejne bmw bedzie takie, jak se wymaze,a poki co jeszcze koncze 5 rok studiow,wiec nie moge wybrzydzac ;)

BTW furka ma ksiazke serwisowa,ale przez ostatnie 2 lata wlasciciel zrobil tylko oil service, bo malo smigal...