Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest taka. Jakiś czas po kupnie auta zorientowałem się, że był w nim zamontowany panel klimy z ustawieniami sily nadmuchu i miejsca nadmuchu na każdą stronę z osobna. Zdjęcie poniżej (z ogłoszenia jak była wystawiona:

515M9yN.jpg?2

Obecnie mam panel taki - z pojedynczą regulacją siły nadmuchu i miejsca nadmuchu:

FeGTTCo.jpg?1

Czy te panele są bez problemu zamienne? W aucie była u poprzedniego właściciela wymieniona NAVI na dużą ale na zdjęciu widać, że juz z tą dużą NAVI auto jeździło z tym rozbudowanym panelem więc to nie wymiana navi spowodowała podmianę panelu.

Pzdr.

Opublikowano
To już mnie w sumie nie obchodzi. Jeśli te panele są zamienne bez żadnych problemów to zakupie taki jak był i tyle. Tylko muszę uzyskać informację odnośnie mojego pytania.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Problem polega na tym jaki ma być a nie jaki był.

Jak jest teraz taki jak wyjechał z fabryki to wymiana samego panelu może Ci nic nie dać.

Panel steruje silnikami i klapami nagrzewnicy i jeśli jest niekompatybilny to nie zadziała jak trzeba.

Sprawdź po VIN co ma być

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz założyć dwie strefy i zakodować - będzie działać.