Skocz do zawartości

znaczki M na listwach w E36 316i?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem nowym uzytkownikiem.... wlasnie zaczynam swoja przygode z BMW... do chwili obecnej znalem je tylko z dany tech itd...

Mam takie pytanie... bo kupuje BMW E36 coupe z 1996 r z 1.6 silnikiem... zacziekawila mnie tylko jedna rzecz... auto nie bylo nic ruszane... jest to w pelni oryginalny model taki jak zjechal z lini produkcyjnej... a na listwach bocznych drzwi ma znaczki M... Jestem ciekawy czy to oznaczenie jest faktycznie od czegos... przeciez tak chyba nie zjechala by sobie w fabryki z znaczkami... listy sa moim zdaniem oryginalne... a wiec od czego to moze byc ? silnik odpada... wizulany pakiet to to tez nie jest... nie wiem moze Mtechnic ? zawieszenie ? z gory dzieki...

Opublikowano
Poprostu są listwy m-pakietowe
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
Daj fotki bo tak to ciezko stwierdzic...
moje modele
Opublikowano
zapodaj zdjecia to ci powiemy co masz z m-pakietu oraz wnetrza
BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano
  • Autor

ok postaram sie...

ja troche buniek juz widzialem... moim zdaniem z wizualnego pakietu nie ma nic zderzaki wszytskie sa normalne... lusterka itd... wnetrze tez przecietne... siedzenia tapicerka itd... skora tylko jest na kierownicy... ale to nie wiem czy wszytskie maja obszywane... dla mnie zwykle copue... chyba ze ma cos ze zawieszeniem zmienione... bedzie jakas na ten temat zmianka w ksiazce serwisowej ?

edit:

przypomnialo mi sie ze ma biale kierunki... czy to moze byc to :> ?