Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamówiłem lusterko do BMW E46 serii 3 Sedan 2001rok 2.0 disel .Po lifcie .

Okazało się że blaszka na mocowanie śrub na szerokość ma 15cm a u mnie jest mniejsze o kilka centymetrów . Czy ktoś miał kiedyś taki problem . Szukam odpowiedniego lusterka gdzie się da ale nigdzie nie idzie poznać tych wymiarów bo sprzedawcy nie podają ich a nie chcę znowu zamówić złego lusterka . Czy może ktoś z Was pomóc będę bardzo wdzięczny :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to te odeślij a pytaj innych przed zakupem o rozstaw śrub

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Pytam ale jakoś średnio któremu chce się sprawdzić . A czy jest możliwe że w tych modelach są jeszcze inne możliwości wymiarów. Czyli czy są np tylko te 15cm i mniejsze czy jest możliwość że jeszcze coś się znajdzie że np po niżej 15cm są np 2 rodzaje . Bo nim zostało poskładane stare lusterko rozbite byle jeszcze było nie zmierzyłem rozstawu śrub u mnie . Wiem tylko że jest mniejsze o 4-5 cm . Pytam bo robi mi to znajomy a jutro jadę na szroty poszukać i boję się że kupie z mniejszym rozstawem a tu znowu du... :PP Ja osobiście wolę sam tapicerki drzwi nie ściągać bo za nerwowy jestem i coś połamie :/
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Podpowiem tylko, że limuzyna i touring ma zamienne lusterka.