Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum. Szukam pomocy w moim problemie. Od 3dni szukam jakiejś odpowiedzi w necie i różnych forach na temat mojego problemu z radiem... (Nic konkretnego nie znalazłem) Do rzeczy: pierwsze obiawy wystąpiły jakieś 2-3 miesiące temu, jadąc autem w pewnym momencie zobaczyłem, że na wyświetlaczu MID nie wyświetla stacji... Tylko sam zegarek. Wyłączenie i ponowne włączenie radia pomagało... Przez ten okres 2-3miesiecy zdarzyło się, to może 8x. Aż tu nagle 4dni temu radio raz grało raz nie grało, a w chwili obecnej jest cisza. Brak reakcji jakiejkolwiek... Jest tylko wyswietlany sam zegarek. Dodam, że to co mogłem, to sprawdziłem. Bezpieczniki itp. . Ogólnie wszystko jest sprawne... Prócz radia... Proszę o moderatora o ewentualna informacje. Jak mam zamieszczać posty.Proszę koledzy o jakąś pomoc.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Kup sobie odpowiednie radio na zmianę, jak masz duży wyświetlacz możesz wrzucić Alpine CD53 rok prod po 2003r, made in Hungary. Wtedy będziesz miał nie tylko radio, ale i CD + najważniejsz - AUX.

A jak nie potrzebujesz wynalazków to zwykłego kaseciaka za kilka dych dostaniesz. Szkoda naprawiać ;)

Opublikowano
A czy do tego auta z tego rocznika mogę zarzucić oryginalne radio navi 16:9? Czy może będzie, to zbyt kosztowna inicjatywa... Radio swoją drogą, a co z okablowaniem??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy tym jest dużo roboty, element w desce to tylko wyświetlacz, bebechy są w bagażniku.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.