Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jasne.
Opublikowano
Witam czy montował ktoś oryginalną nawigacje do X1 E84 która miała tylko schowek?

Generalnie cały kokpit do wymiany

W moim X1 po miesiącu od zakupu u dealera dokładana była navi proffesional, kokpit wymieniany byl. Można też rzeźbić na starym

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Dokładnie tak. Oryginalne radio bussines posiada inne ułożenie i mocowanie. Trzeba wymieniać ramki, a także wycinać dziurę w kokpicie. Może ma ktoś praktyczny sposób na montaż?
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
lepiej włożyć stacje multimedialną z androidem, jest tam też navi. Obecnie maps google rządzi, żadna inna navi nie da Ci tak aktualnych map
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Też zastanawiałem się nad montażem oryginalnej nawigacji, ale nie wiem czy poradzę sobie z poskładaniem tego aby wszystko miało ręce i nogi no i ładnie wyglądało. Z drugiej strony 3k za stacje android to według mnie kwota nie do przyjęcia. Chyba pozostają majfrendy.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś z was kupił takiego androida?

Bo na alle... są takie za 1,5tyś jak i za 2,5 w górę, jak twierdzi sprzedawca tych droższych jego są na lepszych podzespołach, ale czy na pewno?

Jest tu jakiś spec od takich tematów?

• 7 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na czym Ci zależy? Na wyglądzie, żeby był wyświetlacz i iDrive, czy na nawigacji, z której chcesz korzystać? Jeśli na navi, to daj sobie spokój, bo nie warto.