Skocz do zawartości

Programowanie sterownika na stole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich potrzebuje fachowca do wygrania softu do ecu silnika i cas na stole.Po zabawie z ncs expert

uwaliłem CAS a później DME :duh: :mad2: i przepraszam jeśli nie w tym dziale i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Oczywiście wezwałem lekarza ale jest za późno pacjent zdechł autko stoi i się nudzi zamówiłem zestaw startowy do odpalenia ale chcem zamontować swoje bebechy jeśli da się to zaprogramować e60 n52b30a pozdro i dzięki.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

nie można zniszczyć DME i CAS za pomocą NCSexper , to tylko kodowanie można zawsze przywrócić poprawne dane

zrobić synchronizacje DME/CAS tylko podczas flash winkfpt można zniszczyć sterownik

więc powiedz co dokładnie robiłeś , czym ? i jakie zasilanie miałeś jeśli programowałeś winkfpt

i czy sterowniki całkowice nie aktywne , brak jakichkolwiek danych w ident , czy tylko nie odpala , nie ma kl15 ?

Opublikowano
  • Autor
No właśnie po zabawie nas expert winkiem przekodowałem wszystkie moduły i wtedy zaczął się problem przyjechał gościu który to ogarnia i przy próbie zmiany softu w dme wyskoczył jakiś błąd coś poszło nie tak i pompka pracuje cały czas po przekręceniu kluczyka teraz nic się nie zgłasza mam pustkę a istą też próbował to postawić na nogi ale [BAD] :shock: i dlatego trzeba zrobić to na stole i szukam kogoś kto to zrobi dzieki z a odpowiedź pozdro
Opublikowano
  • Autor
moja przygoda z kodowanie skończyła się tragicznie więc to przestroga dla innych żeby pomyśleli 10 razy zanim coś upierdzielą
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
chyba z programowaniem a nie z kodowaniem... kodowaniem raczej nie da sie nic popsuc.
Opublikowano
Witam wszystkich potrzebuje fachowca do wygrania softu do ecu silnika i cas na stole.Po zabawie z ncs expert

uwaliłem CAS a później DME :duh: :mad2: i przepraszam jeśli nie w tym dziale i proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Oczywiście wezwałem lekarza ale jest za późno pacjent zdechł autko stoi i się nudzi zamówiłem zestaw startowy do odpalenia ale chcem zamontować swoje bebechy jeśli da się to zaprogramować e60 n52b30a pozdro i dzięki.

Napisz PW

Opublikowano
  • Autor
chyba z programowaniem a nie z kodowaniem... kodowaniem raczej nie da sie nic popsuc.

no właśnie widać jaką mam wiedzę z programowania :D ale się nie poddam tylko duma cierpi i moja bunia hehe

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
dobry fachowiec ogarnie. bedzie dobrze.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Co to za fachowiec co dwa sterowniki zniszczył od razu

Podkreślam kodowaniem nic nie popsujesz mozesz tylko zablokować ale wystarczy przywrócić dane prawidłowe w Fa cas i lma i masz wszystko naprawione po kodowaniu do serii profilem expertmodus

Po co wogole brał sie za programowanie

Jak jestes z lubelskiego to zapraszam do mnie ze sterownikami naprawie je na stole.

Chociaż pewnie da rade na samochodzie.

Opublikowano
  • Autor
Co to za fachowiec co dwa sterowniki zniszczył od razu

Podkreślam kodowaniem nic nie popsujesz mozesz tylko zablokować ale wystarczy przywrócić dane prawidłowe w Fa cas i lma i masz wszystko naprawione po kodowaniu do serii profilem expertmodus

Po co wogole brał sie za programowanie

Jak jestes z lubelskiego to zapraszam do mnie ze sterownikami naprawie je na stole.

Chociaż pewnie da rade na samochodzie.

dzieki za propozycje jestem z dolnegośląska koło Głogowa dogaduje się z kolesiem jak nie wypali to się dogadamy :)