Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie chciałbym zmienić tłumik w swojej 523i myślałem nad eisenmann tylko ze spojrzałem na cenę i no niestety zniechęciło :/ macie jakieś inne dobre firmy? Zależy mi na w miarę podobnym do m5 v10 chociaż wiem ze nigdy nie będzie to to samo ale coś podobno chodzi o ten brutalny dźwięk :D jakieś propozycje do kwoty 1500-2000pln?
Opublikowano
jak chcesz brutalny i porządny dźwięk to zmień silnik lub samochód, bo jednej z najgorszej wersji benzynowej w e60 nic nie wyciągniesz, albo zrobisz tak, że nie da się jej słuchać i jeździć, bo głośno nie znaczy ładnie..
Opublikowano
zgadzam sie z przedmowca zmien auto dzwieku v10 wysokobrotowej niegdy nie uzyskasz a najpredzej buczenie typu golf w ktorym po 3 kilometrach chce sie wysiac bo glowa jak balon :wink: e60 fajne auto nie rob wiejskiego tuningu jesli masz zamiar wydac 2tysie kup sobie tlumik koncowy Eisenmann-a :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano
Dziękuje za odpowiedzi żałuje trochę ze kupiłem 523i a nie jakieś 530i już lepiej by było ale no coś pierwszy samochód to się nie chciałem zabić a chciałem mieć coś eleganckiego no nic to chyba będzie trzeba zbierać na wydech eisenmann albo zrobić dziurę wydechu :norty: haha