Skocz do zawartości

Czy ktos z was ma OBNIZONA 7ke-E38 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile masz obnizona , jakie kola i jak sie zachowuje auto itp... :?: :D

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
To nie odpowiedz na Twoje pytanie. Chcialbym tylko zwrocic Ci uwage, ze te nasze 7ki w standardzie juz siedza cholernie nisko. W lecie idzie wytrzymac ale w zimnie na drogach ostatniego odsniezania, parkingach itp. brzuszek nieustannie po czyms szoruje. :)
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Dobrze przemyśl całą sprawę - "usportowianie" E38 to wg mnie kiepski pomysł. Samochody te przy swojej masie na sportowym zawieszeniu stracą to wszystko do czego zostały stworzone, sportowa jazda przy tej masie i gabarytach to słaby pomysł [i kosztowny - przyspieszać i gonić po wirażach taką masą to dopiero będzie kasa, tonaż połączony z polskimi drogami szybko będzie kończył zawiasy]

Moja rada jeśli zalezy Ci na sporcie w E38 to recepta jest taka - koła 18" lub 19" i odpowiednie amorki. Amen.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

35mm to nie jest az tak wiele...ja tez jestem przeciwko wsiowemu tuningowi typu -spojlery ,wydechy,brewki,i naklejki,itp..

dla mnie licza sie 4 :cool2: :cool2: -y podstawowe sprawy w aucie po pierwsze zeby wszystko bylo sprawne,po drugie dobra felga i po trzecie lekko obnizona,lub jesli jest nie zbyt duza przerwa w przednim blotniku to ok ale w moim przypadku to 8cmm,a i bym zapomnial..po czwarte musi byc to BMW :lol: :lol:

Opublikowano
Czesc.. Moja jest obnizona, mozna zobaczyc w galerii ;-) Na razie bardzo uwazam na krawezniki przy parkowaniu (PDC rzadzi) oraz na koleiny.. raz w PL jak zmienialem pas w korku, przed swiatlami byla duza koleina i otarlem sie o nia progiem ;( poza tym nie ma problemow a auto bardzo ladnie zachowuje sie na zakretach nie tracac komfortu..
Opublikowano
a ile masz obnizona?

Opublikowano
a ile masz obnizona?

Przod/tyl

60/25mm

wiec 35mm to bedzie ok.. :D moze w przyszlosci przod 50.. :cry:

Opublikowano
a ile masz obnizona?

Przod/tyl

60/25mm

wiec 35mm to bedzie ok.. :D moze w przyszlosci przod 50.. :cry:

No ja bym tyl z checia rzucil jeszcze na glebe.. domalowal pod kolor czarne plastiki (ktore mi sie bardzo nie podobaja) i powinien byc fajny efekt ;)

Ide sprawdzic czy OBC da sie odblokowac... ;)