Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe i ja znowu z pytaniem...czy nie zna moze ktos tego auta?

http://moto.allegro.pl/item162915371_bmw_318_is_e36_coupe_ladna_zarejstrowana_tania.html

z klientem sie dogadalem ze odda mi ja za 7500 tys bez alusow i wszystko bylo bi gitara gdyby nie jedna rzecz, otoz na 4 fotce widac ze klient ma chyba jakis warsztat bo stoja tam jakiesc pociete auta i obawiam sie ze ta bejka moze tez jest jakas skladana albo byla mocno bita i sam sobie ja naprawil jakis tanim kosztem i chce ja teraz sprzedac ... :(

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a i jeszcze jedno, wydaje mi sie ze drzwi od kierowcy maja chyba inny odcien...albo to tylko takie zludzenie optyczne sam juz nie wiem :duh:
Opublikowano
zgadza sie. drzwi maja inny kolor i zauwazylem rowniez zle spasowanie blotnika z maska. brewki przewaznie chlopaki zakladaja zeby zaretuszowac wielkie szpary itp....
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
WITAM.Ariello01 jesli jestes zainteresowany ma 316i coupe,ładna z ksizka serwisowa z wpisami 94r 2xpp,abs,el szyby szyber.cena ok 8200,swiezo sprowadzony, alu 16.mieszkam 30 km od ciebie.odezwij sie jak chcesz
Opublikowano
Ta cupeta jest kogoś z tego forum,bo coś mi sie wydaje że już była pokazywana,trzeba by poszukac.pozdro
Opublikowano

Siemanko:) A co o tym aucie teraz sadzicie?? http://moto.allegro.pl/item164658817_bmw_coupe_e36_318is_czarny_metalic_z_klima_okazja.html

Cos czuje ze jak was tak bede dalej z tym ocenianiem meczyl to jak juz w koncu kupie beemke to nie bedziecie chcieli mnie widziec w tym klubie za upierdliwosc :D hehe

A i jescze jedno...jakby ten przebieg byl autetntyczny to jak myslicie dlugo by jeszcze pojezdzila czy raczej bedzie juz granicy swojej wytrzymalosci? :(

• 3 tygodnie później...