Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie Podgrzewanie włączyło się samo z siebie (bądź tez włączyłem je rano i tak jak by się zacięło) i rozładowało mi akumulator do zera. Wyjąłem bezpiecznik odpowiadający podgrzewaniu tylnej szyby po czym naładowałem akumulator. Jeżdżę już tak od kilku dni. Dzisiaj byłem w serwisie bmw bo akurat miałem umówioną wymianę oleju w automacie. Powiedziałem im o problemie jaki nastąpił to mi krzyknęli 100 funtów ( mieszkam w uk) za zrobienie tego. Myśle że problem nie jest na tyle skomplikowany żeby płacić tyle pieniędzy za naprawę tego wiec staram się szukać pomocy w internecie. Tym bardziej że poniosłem już spory koszt za serwis skrzyni biegów. Dodam jeszcze że na początku roku była ingerencja w elektrykę pojazdu a mianowicie zostało zainstalowane w aucie urządzenie - lokalizator GPS z elektronicznym sterownikiem pompy paliwa i tak się zastanawiam czy po 3 miesiącach użytkowania elektryka mogła zacząć wariować przez to czy problem tkwi w czymś innym. Jeżeli ktokolwiek ma jakieś pojęcie w temacie proszę o pomoc. Chodzi o BMW seria 4 gran coupé 420d model f36