Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tu ktos z Opolskiego ? Może jakieś małe spotkanie?

Na początek zjechać sie w jakimś miejscu południem, wieczorem naszymi Beemkami? Poznać się, poznać wozy ;) Pogadać.

Co Wy na to?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jestem ze Strzelec Opolskich. Dla mnie dobry pomysł. Tylko najpierw chciałbym ogarnąć ja mechanicznie i lakierniczo. Szukam warsztatu w którym mógłbym ja przywrócić do idealnego stanu .
Opublikowano

W Opolu sa b. dobrzy mechanicy, jest taki mechanik M-Auto, co od 20 lat naprawiaja tylko beemki :) nie sa tani ale robia na cacy ;)

Lakiernika pod Opolem, też byś znalazł b. dobrego, współpracuje z Lellkiem Group.

Jak byś chciał namiary na jednego czy drugiego daj znać na PW :)

Opublikowano
Tego mechanika kojaze, może tam podjadę na wycenę. Ostatnio słyszałem o mechaniku w Pyskowicach muszę tylko podjechać i popytać. Miałem jeszcze jednego w K-K ale ten to naciagacz na kasę. Musiałem po naprawie u innego poprawiać. Co do lakiernika to możesz podać numer , napewno się przyda.
  • 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jest tu ktos z Opolskiego ? Może jakieś małe spotkanie?

Na początek zjechać sie w jakimś miejscu południem, wieczorem naszymi Beemkami? Poznać się, poznać wozy ;) Pogadać.

Co Wy na to?

siemanko Moze w nastepna sobote Jakis spot wieczorem ???

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Również jestem w Opola dajcie znać co i jak.

WItaj, poki co jak widać niewiele sie tu dzieje. Czym aktualnie jeżdzisz ? myślę, że można gdzieś podjechać na chwile i się zgadać.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć

Jestem z Opola i jaestem za jakimś spotkankiem - fajnie jakby ktoś obcykany np. z bimmercodem mógł nam pomóc w podrasowaniu naszych beatek:)

Mam do sprzedania 2 szt. felgi M-pakiet WZ 400 R18 9Jx18H2 IS 42
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...