Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam kilka pytań, odnośnie felg do E60:

1. Czy ma/miał ktoś z Was u siebie w E60 felgi na wzór 128/086, produkowane przez firmę Racingline? Jak się one sprawują, warto je w ogóle kupić?

2. Chciałbym je na lato, maksymalnie w rozmiarze 18. I tutaj pytanie, czy lepiej 8,5j na obu osiach, czy drugi wariant, jaki proponują - przód 8,5j ET 20, tył 9,5j ET 14? Jak to ma się później do opon, czy komputer nie wywala błędu?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi,

Opublikowano

jak załozysz opony da obu osiach takie same i rozmiar taki jak zaleca BMW to nie bedzie żadnych błędów. Co do felg i firmy o której piszesz sie nie wypowiem, mam takie orginalne ale 19 cali, robią robote mega ale komfort jest znikomy (mam w dodatku M pakietowy zawias) dlatego 18stki to może być dobry pomysł pytanie jak one sie bedą prezentowac w tym rozmiarze i z troche wyższą oponą niż na 19stkach

ja bym dał 4 sztuki 8,5 cala i opony 245/40/18.

Opublikowano
jak załozysz opony da obu osiach takie same i rozmiar taki jak zaleca BMW to nie bedzie żadnych błędów. Co do felg i firmy o której piszesz sie nie wypowiem, mam takie orginalne ale 19 cali, robią robote mega ale komfort jest znikomy (mam w dodatku M pakietowy zawias) dlatego 18stki to może być dobry pomysł pytanie jak one sie bedą prezentowac w tym rozmiarze i z troche wyższą oponą niż na 19stkach

ja bym dał 4 sztuki 8,5 cala i opony 245/40/18.

Dzięki za odzew. Fakt, 19 calowe robią mega robotę, auto wyglada na nich mega, tyko właśnie komfort jazdy. Jako, Żr auto użytkowane jest na co dzień, to nie mogę sobie zbytnio na ten rozmiar pozwolić.

Zobaczę, jeszcze się z tym tematem prześpie.