Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, przepraszam z góry jeśli spamuję ale nie mogę sobie poradzić. BMW X3 F25 XD 2011 r. nawigacja duża (Profesional) - czy jedyny sposób to Aso czy w inny, nazwijmy to mniej konwencjonalny sposób mogę zaktualizować navi. Czy jest ktoś chętny by poprowadzić za rękę? Raczej sam sobie nie poradzę.
Opublikowano
Witajcie, przepraszam z góry jeśli spamuję ale nie mogę sobie poradzić. BMW X3 F25 XD 2011 r. nawigacja duża (Profesional) - czy jedyny sposób to Aso czy w inny, nazwijmy to mniej konwencjonalny sposób mogę zaktualizować navi. Czy jest ktoś chętny by poprowadzić za rękę? Raczej sam sobie nie poradzę.

Wchodzisz w nawigacje, potem opcje i wersje nawigacji. Tam będziesz mial informacje na temat swojej mapy jaka posiadasz. Z tego co piszesz to posiadasz CIC, a mapy jakie powinieneś miec to Premium Europe 20xx.

Aktualnie najnowsza mapa dla tego systemu to Premium Europe East/West 2019-1

Na forum jest watek jak taka mape z aktualizowac. Podane sa linki do map oraz generatora kodow FSC.

W zaleznosci od wersji softu Twojej CIC, bedziesz mogl aktualizacji dokonac poprzez USB w schowku na rekawiczki, badz tylko DVD.

Powodzenia

Opublikowano

napisane na ekranie:

ECE

BMW GROUP

101143.1.11

Road Map Europe West Premium 2015

Opublikowano
A jak oceniacie aktualizację map? Czy jest to w miarę dobre w porównaniu do Google maps? Ja się cały czas waham. Wysłałem nawet zapytanie do BMW w tej sprawie i odpisali mi bardzo wymijająco a rzekomo o zwrot nie można się ubiegać.
Opublikowano

napisane na ekranie:

ECE

BMW GROUP

101143.1.11

Road Map Europe West Premium 2015

Najnowsza to Road Map Europe West/East Premium 2019-1

• Moderatorzy
Opublikowano
A jak oceniacie aktualizację map? Czy jest to w miarę dobre w porównaniu do Google maps? Ja się cały czas waham. Wysłałem nawet zapytanie do BMW w tej sprawie i odpisali mi bardzo wymijająco a rzekomo o zwrot nie można się ubiegać.

Mapy zależy od lokalizacji są albo ok albo słabe... Google Maps to niedościgniony ideał.

Opublikowano
Te mapy są już w miare dokładne. Google zawsze będzie do przodu ze wszystkim.Nie ma czego porównywać
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco