Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam E88 czyli cabriolet. Dziś byłem na regeneracji lamp mam bixenony z ringami. Mechanik nie dał wstawić markerów ringów by świeciły na biało powiedział że mam zarówki H8. Czy taka się nada?

https://allegro.pl/oferta/bmw-3-e92-zarowki-h8-drl-oswietlenie-ringi-jak-led-6136608245?snapshot=MjAxOS0wMi0xMlQxODozNDozOC41ODRaO2J1eWVyO2U4ZDNjZTM4MTY2YWU4N2M5NmQ5NDgwNjE0ZGVjYmJlZDVjOTA2ZTc1MDZlNjMwOTBlYTE2NWRkNDM0NWJiODY%3D

I druga sprawa...Jeśli się nada czy maci filmik jak to wymienić samodzielnie?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kolego, te chinole nie świecą, oszczędź przynajmniej innym użytkownikom niebieskiej barwy twoich świateł.

Kup oryginał za 75 zł, to chyba nie fortuna 07 11 9 906 503

Kupić BMW i dziadować.

Opublikowano

Po co znowu oryginal i przepłacać? Lepiej hella, phillips,osram itp. bo w oryginale najpewniej i tak jakas z tych siedzi. Możesz poszukać odmian typu cool blue. Nie baw sie czasem w tanie mocno niebieskie zarowki.

Co do markerow to dla niektorych moze i ladnie swieca, ale wiekszosc to badziewia. Grzeja sie strasznie, niektóre mają dodatkowe wiatraczki co halasuja, kabli tyle ze ledwo w lampie idzie upchac...

Opublikowano
Ja dałem radę bez wyciągania lamp(bixenon nie skrętny). Odkręcisz dekielki i przekręcasz żarówki razem z tymi plastikowymi gniazdami (nie pamietam w która stronę) o 1/4 obrotu i wysowasz calosc na zewnątrz. Montaż w odwrotnej kolejności.