Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam E39 3.0d 2003rok Limuzyna. Chopaki potzrzebuje podpowiedzi. Podłaczyłem magolwnice z zaworem servotronic, bo miałem zamontowaną bez... najlepsze jest to ze w Vin-e jest Servotronic a tu auto dostałem bez... brak kostki, brak przewodów do podłoczenia zaworu servotronic. a ze magiel chciałem regenerowac to zalatwilem sobie z czujnikiem magiel, i zalozyłem

zawor działa sprawdzałem 12v , przewody poprowadziłem do czujnika , kupiłem GMIII high, zakodowałem Servotronic Activ, przewód do licznika, i działał potem znikło załozyłem inny modul i zadziałało i znowu padło.

Servotronic GMIII High Licznik

1-----------------------9

2 ----------------------11

23-------------------19

Tak mam podłaćzone, Napiecia brak, jak działało to było ok 5,90V. Podłaczone na 12V bardzo ładnie działa

Prosze o jakieś podpowiedzi

Dzieki

Opublikowano
Dzieki jutro bede bawił sie NCS-em może tam coś mam zle. Jeszcze raz dzieki.Dam znac co i jak mi poszło
Opublikowano
I dzięki podpowiedzi... Wszystko ogarnąłem. Mechanicznie wszystko dobrze zrobiłem podłączone dobrze mam. Tylko w pliku przedstawiłem wartości servotronic-a. Dzięki za pomoc. Przekładnia z servotronic jest mega polecam.
Opublikowano
Dzisiaj odpalam jest napiecie 12v ruszam i znika i już nie ma. Coś mam chyba jeszcze źle ustawione.
Opublikowano

Tak mam ustawione. Przełożyłam inny modul i to samo jest 12v ale przy 30km/h znika i potem już nie ma napięcia. Czy ktoś miał taką sytuację w 3.0d

BAUREIHE_SERVOTRONIK

E39

QUELLE_SERVOTRONIK_KENNF

eeprom

SERVOTRONIK

aktiv

SERVOTRONIK_KENNLINIE

e39_kennlinie_01

SERVO_KENNL_GESCHW

kennlinie_06

SERVO_KENNL_STROM

kennlinie_06