Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podczas lata kompletnie odkleiła się podsufitka ( przyczyniły się otwarte okna bo nie mam klimy). Materiał odkleił się tuż za szyberdachem aż do tylniej szyby na całej szerokości samochodu. Strasznie mnie to denerwuje bo wygląda jak wiszące gacie.Kiedyś czytałem na forum że ktoś podklejał ale powychodziły plamy . Jeśli ktoś ma jakiś patent to proszę o kilka słów , czy raczej czeka mnie wymiana całej podsufitki?

Dzięki i pozdrawiam.

TOMEK[E32]730
Opublikowano
mialem identyczny problem w mojej tylko spowodowany myciem tejze podsufitki. Kilka dni i mialem te same gacie:P Dokola szyberdachu podkleilem butaprenem zwyklym i w tych miejscach gdzie odchodzilo. W srodku zosatwilem bo troche sie to naciagnelo wiec nie raziol w oczy nikogo i nie bylo zbytnio poznac ze cos bylo nie tak. Plam nie mam. Nie wiem jak by to wygladalo an calej powierzchni wiec nie wiem czy moglbym polecic. Moze sprobuj najpierw podkleic dookola szyberdachu i zobaczysz jak to wyglada. ewnie bedzie lepsze niz przedtem. A z odklejeniem chyba nie powinno byc w ciagu kilku minut problemu Pewnie musailabys zdemonotac i wyjac podsufitke i robic to na zewnatrz. Ja podkleilem bez wyciagania bo na tyle miejsca to znalazlem:) Innym sposobem to nowa podsufitka. Pozdrawiam!

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Witam.Poszukaj na forum kolegi KANAP. Zalatwial dla mnie klej w sprayu nazywa sie HELMICAR.Powiem tak ze jest rewelacyjny, bezbarwny i w sprayu co powoduje ze bardzo latwo sie go naklada :cool2: Opakowanie 500ml za jak dobrze pamietam 25zl. Wpisz w wyszukiwarke slowo PODSUFITOWKA a znajdziesz dosc obrzerna relacje jak ktorys z kolegow wlasnie poddal renowacji podsufitowke w E-32 pozdrawiam karol :mrgreen:
NIE MA JAK 192 KM
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

karolu mozesz dokladniej opisac jakos szybko jak kleils ta podsufitke?

Chodzi glownie o to czy material mial jeszcze gąbke "na sobie", jesli nie to czy go wymieniales oraz czym czysciles resztki gabki z matreialu i oczywiscie ze sztywnej czesci podsufitki? Czy widac jakies przebicia na materiale?