Skocz do zawartości

Android 10.25 wersja 8.1, porady opinie, aplikacje itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem swiezo po instalacji w moim e83( z oryginalnym navi) nowej nawigacji z Androidem od bmwmedia.

Jezeli ktos ma pytania itp prosze pisac,

Ja natomiast mam pytanie do osob ktore posiadaja to cacko, jakie programy apki polecacie ? Moze jakies mody sa dostepne ?

Moj pierwszy problem czy komus udalo sie zainstalowac netflixa na tym navi 8.1 ?

Opublikowano

No wlasnie....

Po 1, w sklepie play nie wyszukuje neflixa, bo sie okazuje ze nie wspiera 8.1

Po instalacji recznej pliku apk (roznych wersji) podczas ladowania wyskakuje komunikat w stylu ze system nie obslugiwany

Opublikowano

A pytałaś sprzedawcę??Oni wiedzą co i jak

Fakt faktem że 8.1 ma problemy z wieloma aplikacjami...To zadna tajemnica

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Sprzedawca Obiecal pomoc jak.sobie przypomni jak to da soe zrobic bo ktos tego.dokonal ;-) ale czekajac postanowilem popytac na wlasna reke jeszcze moze dowiem sie czegos nowego ;-)

Edit. Doczytalem ze netflix dogadal sie z google ze wszelkie chinczyki bez ich certyfikatu lub urzadzenia z modyfikowanym rootem nie beda wspierane.. poszukalem troche glebiej w temacie i teraz bede probowal zainstalowac jakas starsza wersje apki netflixa z tego zrodla

https://netflix.en.uptodown.com/android/download/1792679

Jutro dam zasc czy ta zadziala

Opublikowano

Witam wiec tak, netflix dziala z linka powyzej :),

Witam koszt w moim przypadku zamknal sie w 4200

Stacja android 8.1, kamera cofania, kamera przednia (ddpai) adapter wifi obd, radio businnes cd + specjalna przejsciowka,

w cenie montaz wszystkiego.

Zdjecia wrzuce dzisiaj wieczorem, tak na szybko jestem pozytywnie zaskoczony jakoscia dzwieku z samej stacji, gra mocno i czysto jeszcze na seryjnym naglosnieniu.

Android dziala plynnie i nie muli, telefon S8 polaczyl sie bez problemu

Opublikowano
Witam wiec tak, netflix dziala z linka powyzej :),

Witam koszt w moim przypadku zamknal sie w 4200

Stacja android 8.1, kamera cofania, kamera przednia (ddpai) adapter wifi obd, radio businnes cd + specjalna przejsciowka,

w cenie montaz wszystkiego.

Zdjecia wrzuce dzisiaj wieczorem, tak na szybko jestem pozytywnie zaskoczony jakoscia dzwieku z samej stacji, gra mocno i czysto jeszcze na seryjnym naglosnieniu.

Android dziala plynnie i nie muli, telefon S8 polaczyl sie bez problemu

Na szczęście nie muszę mieszkać w samochodzie... A za 4200 to w domu tez sobie urządzę kino domowe z Netflixem :D

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

Opublikowano
Nie no bez przesady, Ja nie mieszkam w samochodzie, ale na dlugie wyjazdy taka stacja jest idealna, to jest cos co brakowalo mi w moim x3, bo pozatym dla mnie auto jest naprawde super, i chce nim jezdzic jak najdluzej wiec zainwestowałem:)
Opublikowano
@badboy_89 czekamy na zdjęcia . Z chęcią bym zobaczył jak wygląda originalne menu. Mam podobną stację na 4.4 w F07 i zastanawiam się czy nie wstawić do E83.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Ja dzis zamontowałem androida 8,1 do e70 i cos slabo dziala. Ogolnie wyglada swietnie jak w F15 natomiast mam klopot z obrazem i iDrive. Obraz jest jakis powiekszony a iDrive przelacza kanaly z USB na AUX albo radio przy przesunieciu go w lewo badz w prawo a czasem nawet przy kreceniu sam cos przelacza. Czy ktos moze wiedziec gdzie jest problem? Zle cos moglem podlaczyc czy jak?

Opublikowano
Jesli chodzi o obraz to zapewne ustawieniach ARM-a (dostep po wpisaniu kodu) trzeba zmienic wielkosc ekranu, tam tez bedzie opcja przelaczania aux ktora zapewne teraz jest na auto.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Niestety juz nic kolegom nie podpowiem auto w dziale gielda wystawione po kolizji, cale car audio kamery, android okablowanie do sprzedazy