Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie, planuję zakup felg na lato, a nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat felg ETA BETA(model: Piuma), czy ktoś z Was ma je w swoim samochodzie i może się podzielić swoją opinią , czy są to dobre koła, czy też pozostać przy felgach OEM?

eta-beta-piuma-black-matt

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam u siebie EtaBeta KV1 w kombinacji. W poprzednim aucie miałem tez EtyBety. Bardzo mocne felgi i nigdy z nimi nie miałem problemu.

Nie wiem czemu nie możesz znaleźć info o firmie. To markowe koła i nie tanie. Sprzedajemy je od wielu lat i tak jak wspomniałem sam zakładam do swoich aut.

Opublikowano
Mam u siebie EtaBeta KV1 w kombinacji. W poprzednim aucie miałem tez EtyBety. Bardzo mocne felgi i nigdy z nimi nie miałem problemu.

Nie wiem czemu nie możesz znaleźć info o firmie. To markowe koła i nie tanie. Sprzedajemy je od wielu lat i tak jak wspomniałem sam zakładam do swoich aut.

Dzięki za odpowiedź. Nie chodziło mi o brak informacji na temat firmy Etabeta, tylko o brak opinii użytkowników-temat wisi już jakiś czas, a jesteś jedyną osobą, która się wypowiedziała. Zakładam, iż większość użytkowników G30 zostaje przy kołach OEM. Zakupiłem już zestaw 19, za jakąś chwile wrzucę zdjęcia.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
nie wiem czemu nie pokazują się zdjęcia, wrzuciłem na imgur i dodałem link???

Bo jak dobrze pamiętam tak jest kilka linków do różnego zastosowania i zapewne dajesz zły link.

• 2 tygodnie później...