Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemanko. Mam mały problem i nie wiem od czego zacząć, sytuacja wygląda tak: nie działał mi wgl centralny z pilota, zamykanie, otwieranie ani bagażnik, dzisiaj wymieniłem baterie w kluczyku i zakodowałem poprawnie. Po wymianie i zakodowaniu sytaucja wyglada tak, że otwieranie nie działa ALE po naciśnięciu przycisku otwierania zapalają się światła wewnątrz auta, zamykanie również nie działa, za to działa tylko i wyłącznie otwieranie bagażnika. Dodam, że przycisk zamykania i otwierania auta wewnątrz na tunelu srodkowym działa bez zarzutu. Teraz pytanie do was od czego zacząć ? Wyciągać moduł komfortu i przeczyścić przekazniki czy moze coś innego skoro działa otwieranie bagażnika ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widocznie uszkodzony jest przycisk zamykania w pilocie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
podczas "zabawy" pilotem, zamykania przyciskiem na tunelu srodkowym i otwierania na zmianę, auto na jakieś 50 kliknięc zamknięcia, udało zamknąć się 5 razy, także raczej to nie wina przycisku, rozebrałem przekazniki, przeczyściłem papierem wodnym styki, umyłem preparatem do styków i nadal nic
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli uważasz, że przycisk jest ok to wymień przekaźniki.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.