Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jeśli ktoś zainteresowany to posiadam 750d G11 i jestem chętny oddać leasing! :)

Auto rocznik 2017, przebieg 35 tyś, serwisowany w ASO, pierwszy właściciel i ogólnie wszystko ideolo. Dzięki!

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wracając do tematu wyglądu poliftowej 7. Coraz bardziej mi się podoba. Na początku odbierałem przód jak większość forumowiczów. Teraz, z czasem, coraz bardziej podobają mi się wąskie, techniczne przednie światła, bardziej opływowy wygląd pasa przedniego, wyraźnie zgrabniejszy i bardziej nowoczesny niż 7 a.d. 2015. Grill, no coż, też nie wydaje mi się już taki wielki. Zauważam załamanie w górnej jego części, ujmujące mu nieco optycznej "masy". Tył zawsze był dla mnie cool.

Czyżby BMW wyprzedziło epokę? Czas pokaże, jak będziemy je odbierać za 1-2-3 lata.

Opublikowano
Dla mnie to auto jest paskudne....nerki porażka na całej lini.... :mad2: , niestety design w bmw idzie w złym kierunku....nie mówiąc juz o jakości materiałów, zostawię to bez komentarz :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja się osobiście do nerek już przyzwyczaiłem i model przedliftowy wydaje się trochę staruszkiem. Zastanawiając się dziś nad zakupem LCI, spędziłem 15 minut w paincie i posklejałem na szybko swoją wizję następnej 7, biorąc pod uwagę kierunek, w ktorym idzie marka i nowe koncepcyjne modele. Oceńcie (teraz i za 3 lata), czy też tak to widzicie :)

http://talitha.pl/bmw-7-future.png

Teraz nerki wcale nie wydają mi się juz takie duże :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja się osobiście do nerek już przyzwyczaiłem i model przedliftowy wydaje się trochę staruszkiem. Zastanawiając się dziś nad zakupem LCI, spędziłem 15 minut w paincie i posklejałem na szybko swoją wizję następnej 7, biorąc pod uwagę kierunek, w ktorym idzie marka i nowe koncepcyjne modele. Oceńcie (teraz i za 3 lata), czy też tak to widzicie :)

http://talitha.pl/bmw-7-future.png

Teraz nerki wcale nie wydają mi się juz takie duże :mrgreen:

Mam takie same odczucia. Myślałem ,ze pojeżdżę 7 jeszcze rok, ale chyba nie wytrzymam - przód trąci myszką.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam takie same odczucia. Myślałem ,ze pojeżdżę 7 jeszcze rok, ale chyba nie wytrzymam - przód trąci myszką.

Też byłem wstępnie zdecydowany na pre-LCI, miałem nawet dograny fajny model z sensownym silnikiem, ale z kilku względów ostatecznie zrezygnowałem, z czego w sumię sie cieszę bo różnica jest spora, nie tylko w wyglądzie. Zamówiłem w ubiegłym tygodniu finalnie LCI, akurat mieli na stoku model, który w 100% spełnił moje oczekiwania jeśli chodzi o wyposażenie (czego się nie kompletnie nie spodziewałem), odbieram za tydzień.