Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam problem z radiem BM54 w swojej BMW E39. Wiem, że były wcześniej podobne tematy, ale każdy pisze co innego. Otóż mam problem z niegrającym radiem, gra kiedy mu się podoba. Są takie dni, że radio ładnie działa, a czasami wcale nie gra albo gra, ale gdy najadę na dziurę to automatycznie się wyłączy. Często w tym wypadku pomaga wyłączenie i włączenie radia lewym przyciskiem. Nie wiem czy by działało na CD ponieważ nie działa mi zmieniarka. Sprawdziłem kasety i nie działają. Mam ekran 16:9. Najczęściej pomagało trzaśnięcie bagażnikiem, ale to już przestaje być skuteczne. Czego może być to wina?

Opublikowano
Zimne luty lub uszkodzona końcówka mocy właśnie w BM 54

Moduł do własnej konfiguracji świateł E39 sprzedam!

icon3.png BMW E36 316i M43

icon1.pngBMW E61 530D M57N

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zajrzeć do środka.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zauważyłem przez te pare dni że podczas mrozu jaki jest dziś radio działa bez najmniejszego problemu.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Wyciągnąłem moduł i jednak to BM24. Zgrzałem lutownicą wszystkie luty i radio działa jak talala. Czy mając BM24 i duży ekran mogę mieć MK3 lub MK4?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy mając BM24 i duży ekran mogę mieć MK3 lub MK4?

Tak, bm24 współpracuje z każdym czytnikiem. Jak chcesz korzystać z nawigacji to tylko mk4.

Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.