Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku chciałbym przeprosić jeśli nie ten dział.

Mój problem tkwi w tym że mam oryginalnie gniazdo aux w swojej bmw, po podłączeniu kabla muzyka nie gra, wyciągnąłem cały plastik aux wraz z zapalniczką i wszystkie kable są podłączone, może macie jakąś poradę na to?

PS. Kabel i wejście w telefonie jest sprawne na pewno.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Pewnie problem tkwi w tym iż smartfona podłączasz................zgadza sie ????Podlącz jakąś mp3 lub stary telefon pod aux
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Pewnie problem tkwi w tym iż smartfona podłączasz................zgadza sie ????Podlącz jakąś mp3 lub stary telefon pod aux

Co ty Kolego opowiadasz.. U mnie śmiga z IP X mimo tego ,że auto mam z 2005r. Nie tu jest problem, sprawdz czy wszystkie kości w radiu są dopięte, podłącz pod kompa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli masz opcję AUX na radiu po 2x wciśnięciu MODE i nie gra to albo gniazdo albo sama wiązka walnięta.

Jeśli nie masz opcji AUX na radiu to kwestia przekodowania i wróci.

Opublikowano
A ja mam inne pytanie....Otóż muzyka gra po podłączeniu przez aux gdy ktoś dzwoni ja go słyszę natomiast osoba do której dzwonie już nie słyszy....Co z tym zrobić? Galaxy s8
Opublikowano
A ja mam inne pytanie....Otóż muzyka gra po podłączeniu przez aux gdy ktoś dzwoni ja go słyszę natomiast osoba do której dzwonie już nie słyszy....Co z tym zrobić? Galaxy s8

Z tego co się orientuję, po podłączeniu przez AUX nie da się rozmawiać przez zestaw głośnomówiący, pytanie czy na pewno masz taki na wyposażeniu.

• 4 tygodnie później...