Skocz do zawartości

e30 325 touring z wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zainteresowany zakupem tego auta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1514033

i tu pytanie do szanownego grona: czy ta cena nie jest cokolwiek podejrzana? ja rozumiem ze auta z wiekszymi silnikami trudno sprzedac ale...

a moze ktos mieszka niedaleko i ocenilby sytuacje? stawiam piwo.

Opublikowano
  • Autor
naprawde nikt nie ma zdania na temat tego auta? pomozcie bo jestem napalony a nie chcialbym bledu zrobic.
Opublikowano

Taki przebieg bez wyszmelcowanej ze starości instrukcji obsługi - książki serwisowej (w jednym), prowadzonej bez przerw do teraz, to można sobie wsadzić między bajki. Tym bardziej, że po aucie trochę jednak widać trudy jakby dłuższej eksploatacji (a w najlepszym razie przyspieszonego starzenia tworzyw sztucznych pod maską, wskutek niekorzystnych warunków atmosferycznych).

A cena wcale nie jest podejrzanie niska.

Raczej normalna, tym bardziej, że wóz jednak wymaga poprawek.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
  • Autor
ja zapomnialem dodac ze przebieg jest sprawa drugorzedna. w takich starszych autach nikt nie pozna przeciez prawdziwego przebiegu. jak ktos tu niedawno na forum slusznie zauwazyl - liczy sie stan.
Opublikowano

moim zdaniem jest calkiem calkiem :cool2:

ma bardzo dobre wyposazenie i w miare ladnie sie prezentuje na nizbyt dokladnych zdjeciach...

najprostszym wyjscie jest ogladniecie auta osobiscie bo auto wcale nie jest tak daleko :mrgreen:

moje modele
Opublikowano
  • Autor
piekne autko ale co z tego. spoznilem sie - ktos je zawinal spod nosa :(
Opublikowano

ja rozumiem ze auta z wiekszymi silnikami trudno sprzedac ale...

Moim zdaniem taka marka jak BMW aż się prosi o dużą pojemność. Sam śniłem po nocach o 540i :mrgreen: niestety dobry egzemplarz u sąsiadów zza odry to około 5000 euraków i się tylko oblizałem. Duży silnik ma większą wytrzymałość, a że trochę wiecej pali......

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Opublikowano
  • Autor

zamen - a ty nie moglbys tam podjechac i rzucic okiem? stawiam piwo. odpalic, zrobic runde i szybko meldowac mi tutaj :)

pono byla malowana cala buda.

pusc strzale na 604/074240 to oddzwonie i pogadamy.