Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie . Mam teraz fotele zwykle grzane elektryczne i fotel kierowcy ma napinacz oraz dopinacz pasa bezpieczenstwa , pasazera nie ma dopinacza , chce kupic fotele europa i fotel kierowcy niemma dopinacza tylko jest pod zwykly pas bezpieczenstwa , pytanie moje jest czy moge zamontowac taki wlasnie fotel i jak wyglada sprawa pasa bezpieczenstwa dla kierowcy? Czy musze zmienic ten pas na zwykly bez dopinacza i czy cos musze kodowac itp itd ? Prosze o pomoc w tej sprawie . Zaznaczam ze nie chce montowac foteli od anglika tylko europa . Dziekuje za pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Musisz z fotelem zamontować również pas bez dopinacza plus kodowanie,inaczej będzie błąd poduszek/pasów.
Opublikowano
Ok rozumiem . Czyli musze tez miec taki pas kierowcy jak byl z fotelami tak bo pasazera zostaje bez zmian tak? A kodowanie ogarniemktos obeznany w to bo ja akurat nie mam zielonego pojecia o kodowaniu